כנסים מטעם המכונים והקתדראות

תאריך ההרצאה: פברואר 2013

מרצה: פרופ' עמנואל פרידהיים

נושא ההרצאה: כלכלת שוק יהודית בארץ-ישראל בימי המשנה והתלמוד

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

המחלקה לתולדות ישראל ויהדות זמננו ע"ש קושיצקי מתכבדת להזמינך להרצאה השנתית של הקתדרה ע"ש בראון לתולדות היהודים בגרמניה.

ביום רביעי, 3 באפריל 2019 ,כ"ז באדר ב' תשע"ט, בשעה 12 באוניברסיטת בר אילן בבניין יהדות 410 ,קומה 3 ,חדר 311 תרצה פרופ' אליזבת הולנדר (Prof. Elisabeth Hollender) מאוניברסיטת Goethe  שבפרנקפורט על הנושא:

A Liturgical Turn in Ashkenaz? Methodological Considerations

לפרטים נוספים לחץ על הקישור

המחלקה לתולדות ישראל ויהדות זמננו ע"ש קושיצקי מתכבדת להזמינך ליום עיון של הקתדרה ע"ש בראון לתולדות היהודים בגרמניה בנושא:

יהודים נוסעים בגרמניה

תאריך יום העיון: 29 במאי 2019 כ"ד באייר תשע"ט