מענקים לתלמידים ותלמידות לתארים מתקדמים לקידום מחקר בנושא אנטישמיות וגזענות

ENGLISH WILL FOLLOW

קול קורא תשפ"א

מענקים לתלמידים ותלמידות לתארים מתקדמים לקידום מחקר בנושא אנטישמיות וגזענות

המכון לחקר האיטישמיות והגזענות ע"ש סטפן רוט באוניברסיטת תל אביב שמח להודיע על מענקים לתלמידים/ות לתואר שני ושלישי באוניברסיטת תל אביב שחוקרים אנטישמיות ו/או גזענות, כולל ביטויים של גזענות בישראל. פרטים נוספים בקול קורא המצורף. יש לשלוח את החומר המבוקש בפורמט pdf לכתובת דוא"ל roth@post.tau.ac.il ובנוסף לשלוח אותו בשלושה עותקים מודפסים לכתובת המצויינת בקול קורא. מועד אחרון להגשת מועמדות: 7 במרץ, 2021.

מידע בעברית   מידע באנגלית 2

Call for Applicants

Grants for Graduate Students Researching Antisemitism or Racism

Tel Aviv University’s Stephen Roth Institute for the Study of Antisemitism and Racism invites MA and PhD students at TAU to apply for a research grant that supports scholarship contributing to the study and understanding of either antisemitism or racism, including racism in Israel. Additional details can be found in the attached Call for Applicants. Candidates should submit their application as one PDF file to roth@post.tau.ac.il, and also send three hard copies of their application to the address specified on the call for applicants, attached to this e-mail. Applications must be submitted by no later than March 7, 2021.

Information in Hebrew    Information in English